Hafif Depo Rafı

Mini Rack Raf sistemleri (Hafif Depolama Rafı) Maksimum 600 / 700 kg arası yük taşımaktadır. Derinlik, Yükseklik ve uzunluk ölçüleri kullanım amacı, konacak yük ve Müşterinin isteğine göre değişik olabilmektedir. Bu ürün tamamen geçmeli sistem olup monte ve demonte işlemi oldukça kolaydır. Genel olarak Ayaklarda 30x50 2mm kalınlığında Kutu profilden imaal edilmektedir. Taşıyıcı görevi yapan Traverslerde ise 30x50, 30x70, 40x60 Kutu profil kullanılmaktadır. Bu raf sistemin de tablalar ise konulacak yükün ağırlığına göre farklı kalınlıklar da DKP saçtan imal edilebilir. Müşterinin issteğine göre özel renkler kullanılmaktadır. Gövde, Tabla ve Taşıyıcı kollar farklı renkler de olabilmektedir.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder

market raf sistemleri-raf-teknikraf.com-çelik raf- çelik raf sistemleri-metal raf-metal raf sistemleri-askılık modelleri-raf sistemleri-raf sistemleri-dosya dolapları-soyunma dolabı-klasör rafı-arşiv rafı-kumaş rafı-kumaş raf sistemleri-lastik rafı-mini rack raf-raf sistem-raf sistemi-raf sistemleri gaziosmanpaşa-raf sistemleri bayrampaşa-raf sistemleri etiler-raf sistemleri-raf-raf sistemleri kıbrıs-depo raf sistemleri-çelik raf - raf sistemleri - metal raf - klasör rafı - çelik raf raf sistemleri-çelik raf